Professionel
vækst

Professionel vækst-session - Forretningsudvikling - Udvikling - Rådgivning - MalouStorm.com

En Professionel vækst-session  er en investering i din virksomhed/dit arbejdsliv og har fokus på hvor du ønsker fremdrift, vækst og udvikling.

Vækst-sessioner understøtter en effektiv professionel livsstil for dig, med fokus på hvordan dit fremtidige arbejdsliv kan gøres enklere, lettere og mere i den retning du ønsker det.

Jeg hjælper dig med at komme i kontakt med følelsen af håb, muligheder og glæde, for det er dér der skabes fremdrift.

Jeg udfordrer dine arbejdsvaner, koncepter og måder at være i livet på.

Jeg hjælper dig med at spotte dine professionelle potentialer og muligheder og rådgiver med konkrete forslag til hvad dine næste naturlige skridt kan være.

Jeg guider dig og din virksomhed til vækst og forandringer og til at leve et endnu mere tilfredsstillende og meningsfyldt arbejdsliv.

Sessionen varer 80 min. og foregår i København Ø, Hornbæk eller pr. telefon.

Personlig
vækst

Personlig vækst-session - Udvikling - Forandring - Spirituel rådgiver - Rådgivning - MalouStorm.com

En Personlig vækst-session er en investering i dig og har fokus på at udforske områder i dit liv hvor du ønsker  fremdrift, vækst og udvikling.

Vækst-sessioner understøtter en effektiv livsstil for dig, med fokus på hvordan fremtiden kan gøres enklere, lettere og mere i den retning du ønsker det. Jeg hjælper dig med at se håb, muligheder, glæde, og de kærlige valg der er for dig.

Jeg udfordrer dine vaner, koncepter og måder at være i livet på.

Jeg hjælper dig med at spotte dine potentialer og muligheder og rådgiver dig konkrete forslag til hvad dine næste naturlige skridt kan være.

Jeg guider dig til vækst og forandringer og til at leve dine drømme og passioner, så du kan leve et liv med endnu mere vækst, nydelse og mening.

Sessionen varer 80 min. og foregår i København Ø, Hornbæk eller pr. telefon.