Chefkonsulent, Intuitiv rådgiver og Ekspert i personlig effektivitet og ledelse, Malou Nete Storm, har en kreativ, inspirerende og konkret vinkel på udvikling og hvordan vi kan skabe mening og tid til livet og styrke vores succes og lederskab

Malou har mere end 20 års organisatorisk erfaring med innovation, rådgivning og sparring. Hun har en unik evne til at spotte potentialer i virksomheder og mennesker – potentiale til effektivisering, udvikling og vækst – professionelt og privat.

Malou er stærk, tydelig, målrettet, omsorgsfuld og engageret – både på en scene og i proces forløb. Hun har et naturtalent for at tale med alle slags mennesker i organisationer – se alles perspektiv og være i øjenhøjde med dem hun taler med. Malou evner diplomatiets kunst og at inddrage det der har relevans for, og som optager den enkelte kunde – så de kan skabe nye resultater. Kundetilfredsheden afspejler sig på forskellig vis, se eksempler her. Malou er som foredragsholder, facilitator og proceskonsulent anvendt at mange forskellige virksomheder fx HOFOR, Fritz Hansen, Roskilde Universitet, Københavns Kommune, Boligkontoret Danmark, Dansk Sygeplejeråd, Dansk Journalist Forbund m.fl.

Ud over at holde foredrag, faciliterer Malou workshops- og processer og underviser i personlig effektivitet og lederskab. Malou har ligeledes 1:1 kunder fra dansk erhvervsliv, herunder direktører, ledere, mellemledere, Human Ressource, medarbejdere, projektledere, ansatte, selvstændige og privatpersoner som en del af kundeporteføljen.  Malou har en veludviklet evne til at få sine deltagere til at lytte og involvere sig og forholde sig til hvordan der kan skabes ny og forbedret praksis. Hun mestrer at kommunikere og eksemplificere billedligt og mentalt, så folk engageres og kan se nye muligheder. Malou udfordrer vaner, koncepter og måder at være i livet på og hjælper med at se nye veje og muligheder. Hun rådgiver og guider erhvervslivet og privatpersoner til vækst og forandringer og til at leve drømme og passioner, så de kan nå deres fulde potentiale. Malou er en af de dygtigste på sit felt, til at introducere enkle værktøjer til at skabe transformation  og resultater for dig og din virksomheds fremtid.

Malou er udvikleren af en metode til effektivisering af arbejdsgange. En metode der har skabt transformerende resultater i mere end 60 danske virksomheder. Resultater i form af øget arbejdsglæde, bedre overblik, mere tid, øget faglig kvalitet, øget økonomisk kvalitet, lettere arbejdsgange og årlige varige driftsbesparelser på adskillige millioner kroner. For fuldt CV se LinkedIN profil her

Malou-storm-alternativ-rådgiver-karrierådgiver-spirituel veleder - rådgiver