MIN MISSION 

Vise enkle veje til et lettere, velfungerende & effektivt arbejdsmiljø

MIT VÆRKTØJ 

ORDEN

ORDEN - Malou Storm

Malou Storm
Ledelses- & organisationskonsulent, intuitiv rådgiver & ekspert i effektivitet.

I mine mange år som ansat konsulent og rådgiver i organisationer, mærkede jeg en længsel efter et balanceret arbejdsmiljø, med præg af enkelthed, lethed, mening, skønhed og retning mod et fælles bedste. Et ønske om at være en del af en organisation, et arbejdsliv, et liv og miljø – der føltes meningsfuldt, nærende og dejligt – et ORDENligt liv.

For knap 10 år siden resulterede et ubalanceret arbejdsmiljø i, at jeg fik stress. Dette blev det ultimative vendepunkt for min mission om at skabe et ydre og indre arbejdsmiljø i balance – et arbejdsmiljø  med mening – et arbejdsmiljø der i ORDEN.

  • ORDEN i form af tilfredsstillende arbejdsgange – der bruger ressourcer på den smarteste måde
  • ORDEN i indretning – så alt har en plads og der er plads til alting
  • ORDEN i det enkle – at fokusere på alene at beholde det der tilfører værdi
  • ORDEN i nudging – at stimulere til en ønsket måde at arbejde på
  • ORDEN i det mentale niveau – stilhed, en følelse, en kontakt til intuitionen
  • ORDEN på det visuelle niveau – i form af æstetik og skønhed
  • ORDEN udenpå og indeni
  • ORDEN i det ydre og indre arbejdsmiljø!

Konceptet ORDEN er udviklet i Danmark. Det tager afsæt i tanker fra den skandinaviske arkitektur, den nordiske lethed og enkelhed, og et mindset omkring at hvis du forenkler dit liv så kan der skabes lette og store transformationer. Skandinavisk modernisme og designtradition er skabt til mennesker –  en ambition om at skabe rum til mennesker og organisationer. Bygget til ligeværd, rummelighed, demokrati, brobygning og ekspansion.

Professionelt betyder det at jeg nu i årevis har levet af at designe ORDEN i virksomheder og menneskers liv. Jeg kobler det akademiske og intuitive, rådgiver og har forløb med ledere og medarbejdere, leder projekter og faciliterer processer, med ORDEN som omdrejningspunkt – og med et balanceret, meningsfyldt og effektivt arbejdsmiljø for øje. Jeg har til dato samarbejdet med mere end 1000 mennesker og over 50 virksomheder. Jeg tager afsæt i virksomhedens strategi og har fokus på hvad der er vigtigt for medarbejderen. Jeg er brobygger og oversætter mellem politikere, ledere og medarbejdere, så det bedst mulige fundament for dialog og forandring bliver skabt. Hvad er der på spil i dette fysiske og mentale rum – og hvordan kan vi indrette efter det, så det tilgodeser alle parter, og så der skabes ORDEN, mening og et forbedret arbejdsmiljø – med den fremgang og effektivitet, der ønskes.

Privat betyder det at jeg har skabt mig et liv i lethed, nydelse, enkelhed og overblik. Et liv med mening og tid til familien og kærligheden. Et liv hvor jeg omgiver mig med det der giver mig værdi, og hvor jeg har råd at mærke efter hvad jeg ønsker at bruge min tid og mit liv på – både professionelt og privat.

For fuldt CV se LinkedIN profil her