IS THERE A LIMIT ON HAPPINESS?


Mit liv har, som mange andres, haft sin andel af “solskins-og regnvejrsdage”. Men selv med dage/perioder med intens “regn”, har jeg altid haft en evne til at fokusere på selv de bitte små solstråler – det jeg giver energi, får energi☀️☀️☀️ Når jeg tænker tilbage på mit liv, er der mange mennesker der har sat pris på at jeg har denne egenskab. At jeg har kunne “smitte andre” med mine “solstråler” Men der er også nogen for hvem min latter, mit positive sind, min livslyst og min evne til at se muligheder og potentialer….har været FOR MEGET…. for dem….. Jeg er decideret blev bedt om at skrue ned for min boblende livsenergi, og har fået anmodninger om jeg ikke kunne være lidt mere nedtonet og alvorlig!? Jeg tager i dén grad livet DYBT ALVORLIGT! SÅ alvorligt at jeg netop har valgt at tage ansvar for mit eget liv, min egen lykke, min egen glæde. Jeg har valgt at skabe plads til livet og plads til livslysten! Plads til lykken.

Min måde at være i livet på er MIN.
DIN måde at være i livet på er DIN.

Hvad vil der ske hvis vi begynder at acceptere at vi gør tingene forskelligt?
At vi hver især finder en vej der giver mening for lige præcis den vi er?

Hvad ville der ske hvis du begynder at skabe plads til dig? Til livet? Til lykken? Til de muligheder og drømme der bare venter på at blive levet?

“simplifyyourworld, #transformyourlife, #LEAN, #5S, #konmari, #corporatecoaching, #businessadvisor, #skabtidtillivet, #unlimitedhappiness, #yourlife, #yourchoice, #letssharesunshine, #makeroomforlife, #PO, #professionalorganizer, #intuitiveadvisor, #wwwmaloustormcom, #maloustorm

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *