Malou-storm-motivational-speaker-foredragsholder-personlig effektivitet-LEAN-clairvoyance-spirituel-alternativ

Malou Storm har gennem sit professionelle liv inspireret dansk erhvervsliv med foredrag om innovation, intuition, effektivitet, vækst, mening og det at skabe tid til livet.

Hun kan bookes til et foredrag der inspirerer virksomheder, ledere og medarbejdere. Malou deler ud af erfaringer og værktøjer, der kan løfte, vækste og skabe resultater for den enkelte – både på et professionelt og personligt plan.

Malou udfordrer vaner, koncepter og måder at være i livet på og hjælper med at se nye veje og muligheder. Hun rådgiver og guider mennesker til vækst og forandringer, til at leve drømme og passioner, så de kan nå deres fulde potentiale. Og leve et liv der give mening. Professionelt og privat.

Malou er stærk, tydelig, målrettet, omsorgsfuld og engageret på en scene. Hun har en positiv og direkte tilgang i sine foredrag og har en særlig evne til at inddrage og inspirere deltagerne. Og så har hun et naturtalent for at tale med alle slags mennesker i organisationer – se alles perspektiv og være i øjenhøjde med dem hun taler med. Malou evner diplomatiets kunst og at inddrage det der har relevans for, og som optager den enkelte kunde – så de kan skabe nye resultater.

Malou er en af de dygtigste på sit felt til at introducere enkle værktøjer til at skabe transformation og resultater for dig og din virksomheds fremtid. Hun er bl.a. udvikleren af en metode til effektivisering af arbejdsgange. En metode der er har skabt transformerende resultater i mere end 60 danske virksomheder. Resultater i form af øget arbejdsglæde, bedre overblik, mere tid, øget faglig kvalitet, øget økonomisk kvalitet, lettere arbejdsgange og årlige varige driftsbesparelser på adskillige millioner kroner.

Malou Nete Storm er kendt for sin unikke kombination af akademiske, intuitive og clairvoyante kompetencer og evner. Det har givet hende en stærk faglig profil og målrettet professionel tilgang, til at se potentialer, styrke håb og vækst og skabe tid til livet – for både virksomheder og privatpersoner.

Ved interesse for at booke Malou til et foredrag, venligst kontakt os her: info@maloustorm.com