ORDEN - foredrag - Malou Storm

Malou Storm har gennem sit professionelle liv inspireret dansk erhvervsliv med foredrag om et bedre og mere effektivt arbejdsmiljø, med værktøjer, der kan forenkle arbejdsmiljøet, skabe tydeligere retning og mere skønhed, enkelhed, lethed, fremdrift og glæde i det ydre og indre arbejdsmiljø.

Malou udfordrer vaner, koncepter og måder at være i livet på – og om styrken i anvendelse af både intellekt og intuition – til at gå nye veje der stimulerer til mening og et forbedret arbejdsmiljø.

Malou er stærk, tydelig, målrettet, omsorgsfuld og engageret på en scene. Hun har en positiv og direkte tilgang i sine foredrag og har en særlig evne til at inddrage og inspirere deltagerne. Og så har hun et naturtalent for at tale med alle slags mennesker i organisationer – se alles perspektiv og være i øjenhøjde med dem hun taler med. Malou evner diplomatiets kunst og at inddrage det der har relevans for, og som optager den enkelte kunde – så de kan skabe nye resultater.

Malou er en af de dygtigste på sit felt til at introducere enkle værktøjer til at skabe transformation og resultater for dig og din virksomheds fremtid. Hun er udvikleren af metoden ORDEN, der skaber bedre arbejdsmiljø – både på det ydre og det indre plan. En metode der er har skabt transformerende resultater i over 50 virksomheder og hos mere end tusind mennesker. Resultater i form af bland andet øget arbejdsglæde, bedre overblik, bedre arbejdsmiljø, tydelig retning, mere tid, øget faglig kvalitet, øget økonomisk kvalitet, lettere arbejdsgange og årlige varige driftsbesparelser på adskillige millioner kroner.

Malou Storm er kendt for sin unikke kombination af akademiske og intuitive kompetencer og evner. Det har givet hende en stærk faglig profil og målrettet professionel tilgang, til at se muligheder for forbedring af både det ydre og det indre arbejdsmiljø.

Ved interesse for at booke Malou til et foredrag om et bedre arbejdsmiljø, venligst kontakt os her: info@maloustorm.com