ORDEN - foredrag - Malou Storm

Malou Storm inspirerer dansk erhvervsliv med foredrag om personlig effektivitet, ORDEN og trivsel .

Hun er udvikleren af metoden ORDEN – en metode til at skabe overblik, lethed, effektivitet og trivsel. Metoden er bl.a. inspireret af 5S, LEAN, nudging, forandringsledelse, personlig effektivitet, organizing, systemisk coaching, intuitive værktøjer og processer, psykosomatik, mapping m.m.

ORDEN har, i over 70 virksomheder og hos +1000 mennesker, skabt transformerende resultater i form af øget trivsel, bedre overblik, forbedret arbejdsmiljø, mere tid, øget faglig kvalitet, øget økonomisk kvalitet, lettere arbejdsgange og årlige varige driftsbesparelser på adskillige millioner kroner.

ORDEN forenkler det komplekse i det fysiske rum, organisationens arbejdsgange og i det enkelte individ.

Malou udfordrer vaner, koncepter og mindset. Hun taler om styrken i anvendelse af både intellekt og intuition – til at gå nye veje mod trivsel i organisationer og mennesker.

Malou er stærk, tydelig, målrettet, omsorgsfuld og engageret på en scene. Hun har en positiv og direkte tilgang i sine foredrag og har en særlig evne til at inddrage og inspirere deltagerne.

Malou er en af de dygtigste på sit felt til at introducere enkle værktøjer til at skabe ORDEN og effektivitet – der kan påvirke resultater, trivsel og bundlinien.

Ved interesse for at booke Malou til et foredrag om ORDEN og effektivitet venligst kontakt: info@maloustorm.com