TØR DU PRIORITERE – BÅDE PROFESSIONELT OG PRIVAT?

Denne kvinde, dette venskab – har jeg prioriteret de sidste 36 år af mit liv!

 

Jeg har i mange år været fascineret af fænomenet venner. Da jeg var noget yngre var mødet med et nyt menneske ofte hurtigt det samme som en ny ven.

I mine senere år er jeg begyndt at forholde mig langt mere observerende omkring de relationer der er i mit liv. Både i mit professionelle liv og mit private liv

Jeg er begyndt i lang større udstrækning at MÆRKE hvad jeg bidrager med til relationen og hvad relationen bidrager med til mig. 

Det har resulteret i at jeg har givet slip på nogle arbejdsmæssige og private relationer.

Det har nogen gange været sårbart og krævet mod.

Men jeg fandt ud af at det var nødvendigt.

Nødvendigt at prioritere.

At prioritere min tid.

At prioritere mig.

At være autentisk og nærværende  i de samarbejder og relationer jeg er en del af. 

Nødvendigt at omgive mig med opgaver i arbejdslivet og med mennesker der ikke kun tager af min energi, men har ligeså stor interesse i at bidrage med energi til vores relation.

Det giver balance og styrker relationen. 

Det skaber et enklere, lettere og mere nydelsesfuldt liv.

Mine kunder i både virksomheder og privat regi,  får ofte spørgsmålet: Giver relationen/situationen dig energi eller tager den energi? 

Vi ved det godt! Vi VED når vi har nogle omkring os der, på den lange bane,  ikke rigtig bidrager med energi. Vi VED når vi befinder os i en situation der tapper os for energi.

Jeg har oplevet at mange finder det svært, i en kortere eller længere periode,  at prioritere relationer og situationer fra der ikke nærer – både privat og professionelt

Frygten for at stå ekstremt sårbar, måske uden nogen/eller ganske få omkring os – fylder i hver enkelt af os.

Og kan man tillade sig det? At vælge nogen/noget fra?

Hvad hvis vi nu leger med tanken om at når du vælger relationer og situationer fra der ikke nærer dig, så vælger du dig selv til? Og når du skaber plads til dig, skaber du også plads til noget nyt? 

Prioritering kan betyde forandringer. Forandringer kan betyde sårbarhed. Sårbarhed kan kræve mod.

Spørgsmålet er om du er klar til at prioritere, være sårbar og modig?

Er du klar til at skabe tid og plads til livet – både professionelt og privat?

 

 

#mod

#sårbarhed

#prioritering

#energiprioritering

#personligeffektivitet

#simplifyyourworld

#transformyourlife

#skabtidtillivet

#embraceyourlife

#chooseyou

#chooselife

#LEAN

#5S

IS THERE A LIMIT ON HAPPINESS?


Mit liv har, som mange andres, haft sin andel af “solskins-og regnvejrsdage”. Men selv med dage/perioder med intens “regn”, har jeg altid haft en evne til at fokusere på selv de bitte små solstråler – det jeg giver energi, får energi☀️☀️☀️ Når jeg tænker tilbage på mit liv, er der mange mennesker der har sat pris på at jeg har denne egenskab. At jeg har kunne “smitte andre” med mine “solstråler” Men der er også nogen for hvem min latter, mit positive sind, min livslyst og min evne til at se muligheder og potentialer….har været FOR MEGET…. for dem….. Jeg er decideret blev bedt om at skrue ned for min boblende livsenergi, og har fået anmodninger om jeg ikke kunne være lidt mere nedtonet og alvorlig!? Jeg tager i dén grad livet DYBT ALVORLIGT! SÅ alvorligt at jeg netop har valgt at tage ansvar for mit eget liv, min egen lykke, min egen glæde. Jeg har valgt at skabe plads til livet og plads til livslysten! Plads til lykken.

Min måde at være i livet på er MIN.
DIN måde at være i livet på er DIN.

Hvad vil der ske hvis vi begynder at acceptere at vi gør tingene forskelligt?
At vi hver især finder en vej der giver mening for lige præcis den vi er?

Hvad ville der ske hvis du begynder at skabe plads til dig? Til livet? Til lykken? Til de muligheder og drømme der bare venter på at blive levet?

“simplifyyourworld, #transformyourlife, #LEAN, #5S, #konmari, #corporatecoaching, #businessadvisor, #skabtidtillivet, #unlimitedhappiness, #yourlife, #yourchoice, #letssharesunshine, #makeroomforlife, #PO, #professionalorganizer, #intuitiveadvisor, #wwwmaloustormcom, #maloustorm